Hälsning från redaktionen

Bild med texten Fri Press 1969-2020 Vi fortsätter att samla dokumntation från 1900-talets svenska alternativrörelse – minnen för många och inspiration för alla intresserade. Stöd oss med ett bokköp. Det finns säkert något för dig. Besök www.fripress.seTack för de glada tillropen. De ger inspiration till det fortsatta arbetet med att dokumentera 1900-talets alternativrörelse. Vi delar inte bara minnena utan bilderna och berättelserna inspirerar också de som inte var med. För faktum är att experimenten och de allvarsamma lekarna har “smittat av sig”. Alla som var med då – när det begav sig – håller inte längre på med samma saker. Tankarna och drömmarna, visionerna och utopierna finns kvar. Men när tiden tar ut sin rätt får andra ta vid.

Vi på det lilla förlaget Fri Press fortsätter samlandet och spridandet. Vi tar fortsatt emot bilder från överlevnadsexperimenten och äventyren. Vi fyller på och publicerar på webbplatser och vinkar lite i sociala medier.

Denna webbplatsen kommer snart att slås ihop med Karavanen 1978 och kompletteras med några fler teman. En målsättning är också att kunna länka till andra liknande och relevanta projekt.

Det vi gör, gör vi för att vi gillar det. Fri Press har sedan starten 1969 gett ut rätt många böcker. Oavsett om det är poesi eller prosa, har alltid vi alltid strävat efter att vi i texterna ska “SE LJUSET I TUNNELN”.

Besök vår webbplats www.fripress.se. Se vad vi håller på med och ta reda på mer om böckerna. Du kan stödja oss med ett bokköp!

Varma hälsningar – Dag & Co